top of page
DALL·E 2023-12-08 13.44.24 - An abstract, symbolic representation of the five biological n

De 5 biologische natuurwetten

"De vijf biologische natuurwetten zijn een fascinerende sleutel tot begrip van ons lichaam en geest. Ontdek hoe deze wetten ons helpen streven naar herstel en welzijn, en omarm de kracht van natuurlijke balans en gezondheid. Een reis van innerlijke harmonie begint met begrip van deze universele principes."

De 5 biologische natuurwetten

De 5 biologische natuurwetten zijn in de vorige eeuw ontdekt door de Duitse internist Dr. Ryke Geerd Hamer.

Hij ontdekte na de dood van zijn zoon, en heeft dat zeer grondig getest, dat elke ziekte wordt veroorzaakt door een biologisch conflict: een gebeurtenis welke voor een individu onder andere dramatisch is.

Lost diegene dit conflict direct op, zoals dieren doen, dan is er niets aan de hand.

Lost hij dit conflict niet direct op, dan begint er een ziekteproces, altijd bestaand uit 2 perioden: een conflictactieve periode, de stressfase, waarin je doorgaans nog geen symptomen hebt, en, zodra zich, op wat voor manier dan ook, een oplossing voor het conflict voordoet, begint de tweede periode, de genezingsfase: je wordt ziek.

Dit is een totaal andere zienswijze dan die de reguliere geneeskunde aanhoudt en dan wij gewend zijn, en wordt steeds bekender, maar het is in mijn ogen ook een veel mooiere zienswijze, één die uitgaat van vertrouwen in het prachtige herstelvermogen van de natuur en van het menselijk lichaam.

Je bent niet ziek, je bent in genezing!

 

Een wereld van verschil. De natuur maakt geen fouten, regelt alles perfect en alles is verklaarbaar.

 

Hoe mooi is dat?

 

Verdiep je in de wijsheid van Geert Hammer bij Quantum Fix. Ontdek de inzichten en kennis van deze autoriteit op het gebied v
bottom of page