top of page

Veelgestelde vragen

 • Kan ik wel gehypnotiseerd worden?
  Bijna iedereen kan met de QMHypnose-techniek in hypnose worden gebracht. We werken samen, waarbij ik je de juiste informatie en hulpmiddelen geef om in hypnose te gaan. Tijdens onze sessie zal ik constant met je praten en je helpen dieper in hypnose te gaan als dat nodig is. Het enige wat jij hoeft te doen, is naar mijn stem luisteren, en zo zul je in een diepe hypnose-toestand komen.
 • Kom ik goed uit de QM-Hypnose?
  Net zoals we de tijd nemen om je in hypnose te brengen, besteden we ook zorgvuldige aandacht aan het weer terugbrengen van je bewustzijn naar je normale dagelijkse staat. Je hebt altijd de controle en kunt op elk moment besluiten te stoppen met de sessie. Als je dat wilt, help ik je op dezelfde zorgvuldige manier om uit hypnose te komen. Het doel is om de sessie af te maken, omdat je daar op dat moment bent om een specifieke reden. Je bent niet alleen, mijn volledige aandacht en ikzelf zijn er altijd om je te ondersteunen bij wat je nodig hebt tijdens de sessie. We creëren de juiste omstandigheden zodat jouw innerlijke zelf je kan laten voelen, weten, herinneren en ervaren wat op dat moment belangrijk voor je is.
 • Hoe kan ik mij goed voorbereiden op de sessie?
  Tijdens de hypnose maken we gebruik van je verbeeldingskracht. Dit betekent dat je dingen kunt zien, voelen, horen, ruiken en weten die niet aanwezig zijn in je normale bewustzijn. Je kunt je voorbereiden door te luisteren naar begeleide meditaties waarin je dit ook kunt oefenen. Als je voorbeelden wilt, kun je me een e-mail sturen. Het belangrijkste is om je over te geven aan het proces zodra je een QM Hypnose-sessie inplant. Vertrouw erop en laat al het andere los. Je bent niet voor niets hier gekomen. Je innerlijke zelf heeft je hierheen geleid.
 • Heb je enkele voorbeelden van vragen die ik kan stellen?
  Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen, patronen, of obstakels aan in mijn leven? Wat is de oorsprong of de reden achter deze patronen en obstakels? Heb ik deze patronen nog steeds nodig, of hoe kan ik ze transformeren of genezen? Wat is de bron van mijn lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Komen ze voort uit dit leven of elders? Wat is de betekenis of invloed van bepaalde gebeurtenissen in mijn leven? Zijn er onopgeloste zaken uit mijn verleden die ik onder ogen moet zien of moet opruimen? Ik heb herinneringen die ik graag wil herontdekken. Hoe kan ik daarnaar kijken? Kun je advies geven over het maken van belangrijke keuzes in mijn leven of het bepalen van mijn richting? Kun je inzicht geven in mijn relaties met anderen (zonder te focussen op de anderen zelf)? Heb je spirituele of bewustzijnsverruimende inzichten of vragen? Wat is mijn levensdoel of zielsmissie?
 • Wat kost een QM-Hypnose sessie?
  Een sessie duurt zo'n 4-6 uur en jouw investering is 369,-
 • Wat als ik angst heb voor hypnose?
  Heb je angst voor hypnose? Geen zorgen, hypnose zelf is een natuurlijke staat van zijn. Het is een diepe staat van ontspanning die vergelijkbaar is met dagdromen of het volledig opgaan in een boek of film. Tijdens hypnose blijf je volledig bewust van je omgeving en jezelf. Het is belangrijk op te merken dat je altijd de controle behoudt over jezelf en je acties tijdens een hypnosesessie. Niemand kan je dwingen om iets te doen wat tegen je wil ingaat. Hypnose is eerder een samenwerking tussen jou en de hypnoreisbegeleider om je doelen te bereiken. Bovendien heeft hypnose geen bijwerkingen zoals medicijnen dat wel kunnen hebben; het is een veilige en niet-ingrijpende benadering van zelfverbetering.
 • Hoe voeg ik een vraag en antwoord toe?
  Volg deze 4 stappen om een nieuwe FAQ toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Voeg een vraag en antwoord toe. 3. Wijs je FAQ toe aan een categorie. 4. Klik op 'Opslaan' en op 'Publiceren'. Je kunt je FAQ's op elk gewenst moment bijwerken.
 • Kan ik een afbeelding, video of GIF aan mijn FAQ toevoegen?
  Ja. Volg deze 4 stappen om media toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Maak een nieuwe FAQ of bewerk een bestaande FAQ. 3. Klik vanuit het antwoordtekstvak op het video-, afbeeldings-, of GIF-pictogram. 4. Voeg media vanuit je bibliotheek toe en sla dit op.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.
bottom of page