top of page
s-l1200.webp

Brian L. Weiss

De auteur, arts, psychiater en wetenschapsbeoefenaar, kwam bij de behandeling van een van zijn patienten enkele tientallen jaren geleden in contact met het gebied van metafysica, reincarnatie en spiritualiteit. Zijn overtuiging is dat niets in ons leven toevallig gebeurt, dat onze geboorte niet het begin is en onze dood niet het einde.

Brian L. Weiss

Brian L. Weiss heeft jarenlang gewerkt als traditioneel psychotherapeut. Hij studeerde aan de Colombia Universiteit en later medicijnen aan de Yale Universiteit. Later besloot hij de psychiatrie in te gaan en werd Hoofd aan de Mount Sinaï Medical Center in Miami. 

Op een dag kon één van zijn patiënten, Catherine, zich trauma's uit haar vorige levens herinneren. Brian reageerde zeer sceptisch maar dat nam af toen hij merkte hoeveel deze herinneringen haar hielpen bij haar herstel en sloeg om in verwondering toen zijn patiënte berichten doorkreeg over zijn overleden zoon.  

Sindsdien paste hij deze vorm van hypnose veel toe in zijn werk. 

Brian werd en wordt vaak uitgenodigd op de nationale televisie en in radio talk shows, zoals: The Oprah Winfrey Show, Coast to Coast AM, Larry King Live en 20/20.

Hij heeft zeven boeken geschreven over regressietherapie en reïncarnatie. Daarvan werd 'Only Love is Real', een bestseller.

Zijn eerste boek heet 'Many lives, Many Masters' en gaat over een psychotherapeut en zijn jonge patiënte Catherine, en de 'vorige levens' therapie die hun levens veranderden. (1988).

Daarna schreef hij 'Through Time into Healing' (1993), 'Only Love is Real' (1997), 'Messages From the Masters (2001), 'Mirrors of Time' (2002), 'Same Soul, Many Bodies' (2005) en 'Miracles Happen' (2012).

 ChatGPT "Ontdek de fascinerende wereld van regressietherapie en reïncarnatie bij Quantum Fix. Brian L. Weiss, een gerenommee
bottom of page